Našli a koupili jste si pozemek, na kterém byste rádi, aby stál váš domeček snů. Když už nyní víte, kolik běhání po úřadech a vyřizování vás to stálo, chce se vám vůbec pokračovat, nebo byste se raději už jen nastěhovali do hotového? A není to o lenosti, ale nechat si vypracovat projekt, pak shánět zedníky, instalatéry, montážníky oken, pokládače podlah. Nemluvě o výkopových pracích před a dokončovacích pracích na okolním pozemku po ukončení stavby. A slyšeli jste o domech na klíč? Nabízí je většina stavebních firem. Od vypracování projektu upraveného dle konkrétní polohy vašeho pozemku, po skutečnou stavbu se vším všudy, jen vám předají klíče a vy se můžete začít rovnou stěhovat. Nechce se vám hledat jednotlivé odborníky ať už na projekt samotný, na hrubou stavbu, na okna, střechu, chodník atd? Vyberte si stavební firmu.

stavba

Zároveň se můžete podívat jaké domy již firma realizovala a podívat se na nějaký domek v reálu. To, co se vám na papíře nemusí líbit, může být nakonec hezké a opačně. Ale klidně se můžete rozhodnout pro vlastního projektanta a až poté kontaktovat stavební firmu. Budete jen koukat, jak vám stavba roste před očima. Potřebujete provést rekonstrukci starého domu? Zavolejte odborníky, protože mnohé úpravy chtějí zkušené oko a neodborným zásahem byste mohli způsobit nezvratné škody na své vlastním majetku. Nastane-li tato situace, můžete opět zavolat stavební firmě, umí udělat odborně i demolice. To si samozřejmě děláme legraci a rozhodně vám to nepřejeme.

stavba domu

Potřebujete v domě zvětšit prostory k bydlení a zvažujete půdní vestavbu? Stavební firma zhodnotí situaci a kvalitně odvede svou práci. Stavební firma Vysočina nabízí své služby nejen soukromým osobám, ale postaví i průmyslové haly, vodohospodářské a vodní stavby. Rekonstrukce budov je samozřejmostí. Je schopná postavit i dopravní a inženýrské stavby.