Když se pozorně podíváme kolem sebe, tak můžeme vidět skutečně mnoho rozličných věcí, které svým vzhledem zapadají do nějakého příběhu. O co víc budou mít svoji hodnotu, když se dá z nich něco vytvořit. Každá taková věc, kterou jsme nějakým způsobem získali do opatrovnictví, je spojená s nějakou legendou, kdy při pohledu na ni se ihned rozpomeneme na situaci, z které pochází. Proč by potom v přírodě nemohla být možnost se inspirovat na výrobu originálních šperků? Dokonce samo moře nám může vyprávět, jaké poklady ukrývá. Čas od času nám jich pár vyplaví na svých bujarých vlnách.

mušle a moře

Prsten, který je vždy originál

Pokud zrovna se nebude jednat o strojovou výrobu, tak se nikdy nepovede vytvořit ručně dva na chlup stejné prstýnky. To je ale přesně to, co je dělá zajímavé, jedinečné a originální. Takové designové prsteny mohou být právě inspirované samotnými dary moře. Krásnými mušličkami, které jsou různě tvarované a odlišné barvou, tvarem i velikostí. A když se do nich vsadí kamínek nebo rovnou perla, to je poté skutečná přírodní krása, při které se dech zastaví, snad možná, jen proto, zdali neuslyšíme ten hukot vln. Prsteny jsou stříbrné a tak se hodí pro každou slavnostní událost jako skvělý dárek nebo jako forma zásnubního prstenu.

perla a mušle

Perla má různé barvy

Kdo si jen myslí, že perličky budou bílé jako zoubky batolat, tak se plete. Moře dokáže překvapit i zde svojí originalitou a vyplaví klidně i jiné odstíny, které mohou být růžové, béžové nebo dokonce lila. Již tím bude šperk opět úplně odlišný a navíc, když se podle přání vytvoří ze stříbra či pozlaceného kovu. Ruční práce, která je inspirována přírodou vnese tak život do každého výrobku a uživatel může být naprosto spokojený, jelikož se nikde jinde nenalezne stejný. Snad jen jemu podobný. Autorka tvoří různé designy, což je velmi zajímavé a až neuvěřitelné, co všechno se dá vytvořit a vypadá to velmi vkusně, zajímavě a elegantně.